Dieta gurmanams

 Valgiaraštis. 1 diena. Pusryčiai: vienas kivis, 100 gramų braškių, 100 gramų vynuogių, vienas keksiukas, 200 mililitrų rūgpienio arba kildyto pieno (liaudiškai vadinamo riaženka); Pietūs: 100 gramų daržovių ir tuno salotų su alyvuogių aliejumi, griežinėlis kieto sūrio; Pavakariai: vienas obuolys, vienas krekeris; Vakarienė: 2 užkeptos bulvės, 100 gramų padažo iš pipirų, jogurto ir svogūnų, 100 gramų špinatų salotų, 150 gramų konservuotų kukurūzų, 200 mililitrų rūgpienio ar natūralaus jogurto. 2 diena. Pusryčiai: 100 gramų dribsnių su natūraliu jogurtu, vienas apelsinas; Pietūs: 250 gramų daržovių sriubos, virta kalakutienos krūtinėlė be odelės, pomidoras, saliero stiebas, 200 mililitrų kefyro; Pavakariai: dvi šviežios morkos, krekeris; Vakarienė: 200 gramų virtų ryžių su daržovėmis, 200 mililitrų rūgpienio arba kildyto pieno, du krekeriai. 3 diena. Pusryčiai: 100 gramų dribsnių, 200 mililitrų neriebaus pieno arba kefyro, bananas; Pietūs: 250 gramų špinatų sriubos, 100 gramų agurkų ir kopūstų salotų su alyvuogių aliejumi, krekeris; Pavakariai: 100 gramų agurkų salotų su alyvuogių aliejumi, 200 mililitrų neriebaus kefyro; Vakarienė: 200 gramų virtos žuvies, 3 virtos bulvės, 200 mililitrų kefyro arba natūralaus jogurto.

Komentarai