Rasti 2 straipsniai pagal gairę kefyras
Pienas – nuostabus produktas, kurį mums dovanoja pati gamta. Jį sudaro visos medžiagos, reikalingos normaliam žmogaus organizmo funkcionavimui. Nuo senų senovės pienas laikomas vienu stebuklingiausių produktų. Dėl didelės maistinės vertės, jis neretai vadinamas „baltuoju krauju“, „gyvybės eliksyru“, „sveikatos šaltiniu“ ir „gyvybės sultimis“. Pienas susidaro iš tokių medžiagų, kuriuos į pieno liaukas patenka su krauju. Iš motinos kraujo sudedamųjų dalių susidaro naujos...
Valgiaraštis. 1 diena. Pusryčiai: vienas kivis, 100 gramų braškių, 100 gramų vynuogių, vienas keksiukas, 200 mililitrų rūgpienio arba kildyto pieno (liaudiškai vadinamo riaženka); Pietūs: 100 gramų daržovių ir tuno salotų su alyvuogių aliejumi, griežinėlis kieto sūrio; Pavakariai: vienas obuolys, vienas krekeris; Vakarienė: 2 užkeptos bulvės, 100 gramų padažo iš pipirų, jogurto ir svogūnų, 100 gramų špinatų salotų, 150 gramų konservuotų kukurūzų, 200 mililitrų rūgpienio...
Mano meniu